Werken als hobbykok of chef-kok in Oostenrijk, Frankrijk of Italië


    Land: Oostenrijk Frankrijk Italië
    Beschikbaarheid: Minimaal 4 maanden tussen December 2024 t/m April 2025
    Minimum leeftijd: 18
    Salaris: Marktconform salaris, een gratis seizoensskipas, en meer!
    Taal: Nederlands
    Accommodatie: Aanwezig

Wens Chalets B.V.

Wie zijn wij?
Ben jij klaar om jouw culinaire skills naar een hoger niveau te tillen? Bij Wens Chalets bieden we je de kans om de keuken te runnen in een van onze chalets in de mooiste wintersportgebieden van Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een enthousiaste hobbykok, wij zoeken gepassioneerde koks die de ultieme culinaire ervaring willen creëren voor onze gasten in de meest begeerde skidorpen.

Ons avontuur begon in 1975 met de opening van ons eerste chalet in Crans Montana. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste aanbieder van catered chalets in Nederland, met 45 prachtige chalets die variëren van gezellige chalets voor kleine groepen tot grote accommodaties voor wel 78 personen. Bij Wens Chalets draait het allemaal om kwaliteit, persoonlijke service, en een onvergetelijke ervaring, voor zowel onze gasten als ons team.

Seizoenswerk als kok in de Alpen.
Stel je eens voor: je eigen keuken in een sfeervol chalet, omringd door de besneeuwde bergen van de Alpen. Elke dag sta je op met het uitzicht op vers gevallen sneeuw, en tussen het koken door heb je de tijd om zelf de pistes op te gaan. Als dit je aanspreekt, lees dan vooral verder!

In jouw rol als kok bij Wens Chalets ben jij verantwoordelijk voor het bereiden van een heerlijk driegangendiner voor onze gasten. Daarnaast zorg je voor de inkoop van verse ingrediënten en help je je team met andere taken in het chalet. Dit betekent dus dat je niet alleen in de keuken staat, maar ook een belangrijke schakel bent in de gastvrijheid die wij bieden. Jij en je team runnen jullie eigen chalet, waarbij jullie ervoor zorgen dat de gasten niets tekortkomen. Wij zoeken koks die houden van het persoonlijke contact met onze gasten en die plezier halen uit het creëren van een warme, gastvrije sfeer, niet alleen voor jouw gasten maar ook binnen juliie team! Kortom, samen met je team ben jij de drijvende kracht achter een onvergetelijke (culinaire) vakantie-ervaring voor onze gasten in Oostenrijk, Frankrijk en Italië.

Wat zoeken wij in een kok en wat bieden wij jou?
Wij zoeken een kok met een koksopleiding of een aantoonbare ervaring in de keuken. Maar wat minstens zo belangrijk is, is dat jij gastvrijheid en service hoog in het vaandel hebt staan. Je bent flexibel, open, professioneel, sociaal, en verantwoordelijk. Je weet je goed te redden in verschillende situaties en houdt altijd het overzicht, ook tijdens drukke momenten. Jij zorgt ervoor dat er rust in de keuken blijft en stuurt het team aan tijdens de dinershift.

Bij Wens Chalets bieden we jou een unieke kans om een winter vol avontuur en culinaire creaties te beleven. Je krijgt kost en inwoning, een gratis seizoensskipas, een goed salaris, en natuurlijk genoeg tijd om zelf van de bergen te genieten. Dit seizoen werk je in een adembenemend landschap, omringd door mensen die net als jij van lekker eten houden. Zo kun je de hele winter lang jouw passie voor koken delen met onze gasten.

Klinkt dit als jouw droomjob? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er wacht een prachtig chalet op jouw culinaire talent. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is solliciteren!

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Kijk voor meer info over het bedrijf Wens Chalets op onze bedrijven pagina.

Reageer snel door te reageren via onderstaand invulformulier.